nana det är lööördag!

Hallu :)
Kom nyss hem ifrån stan, jag och Maya har kollat i affärer och fikat, vi skulle fika på NK men gud va mycket folk det var där, inte mysigt alls :( Sen har vi sålt tidningar i tre timmar så ja är helt slut nu ska lägga mig jätte tidigt ikäll och sova! Idag blir det the hills klockan 6? tror jag, sen ska jag ligga och läsa min nyinköpta elle, hööhö det var pressat pris på pressbyrån så en elle ifrån england kostade 39kr så det blir massa inspiration. Så när jag köpt dator kommer jag ha massa att köpa, massa massa snygga kläder!
kram

Fredag

Hallu!

Sitter och kollarp å film med Josse, vi varit hemma hos henne också :D Sen åkte vi hem till mig och så ritade ja av henne :P Men nu sitter vi och kollar på film, ikväll blir det idol! Heja Tove.
Men nu ska vi återgå till filmen,
kram

Mörkmörk röda läppar!!!

onsdag

hejj :D
sitter och kollar på true blood nu canal+ :D så skulle bara köra ett snabbt inlägg. :D
kram på er!

röda läppar är sjuuukt hett!

Tisdag!

Hallu!
Kom nyss hem från shoppingruna med mamma, kanske lägger upp vad jag köpte senare, haha för det e svårare att lägga in bilder i den här datan haha. Men ja köpte två t-shirts och en kofta, sen ett rött läppstift. Sen igår fick jag veta vad jag får i julklapp haha, tokio hotel biljetter kommer jag få! Woho, jag älskade tokio hotel när jag var yngre, jag var super kär verkligen och så såg jag att dom skulle komma till göteborg och ja typ YES! Sen idag då, så såg jag sångaren i dead by april jag gick vid arkaden och typ kollade, sen ser jag en kille och tänker.. hmm känner jag honom så ja typ kollar på han.. och han kollar tillbaka lol, sen så kom ja på just det sångaren i dba, och jag typ glor på honom haha. Usch, sen såg jag hon som spelar ulla i andra avenyn så min dag har varit ja intressant. Nu ska jag snart åka och handla och sen åka hem till maya för att sova där med Jossan. Saknar Emma som är i London :(
Kraaam

Alexander skarsgård är het som vampyr i true blood!

Lördag!

Hallu!
Ligger just nu i sängen har kollat på idol webbtv. För jag var på guys and dolls igår med maya emma och jossan. :D Så jag visste ju att Nicklas åkte ut.. blev lite ledsen jag tyckte att han var bra. Men jag hejar mest på Tove! Idag ska jag bara ligga i sänge och kolla på true blood i alla fall. Och sen lägga mig tidigt för ska upp tidigt imorgon .. haha! Sen på lovet har jag lovat mig själv att träna varje dag! Men vi hörs kanske senare kraaam

True Blood och Musik

Halllu :)
Sorry för dålig update. Men jag har bara pluggat. Alltså jag kom och tänkte på en sak idag när jag gick hem ifrån skolan. Att musik, det är verkligen mitt liv.. När jag sätter på musik är det som om man kommer in  i en annan värld, (ibland) inte alltid för det hade ju varit lite skumt hehe, för ja satte på decode med paramore och bara gick och såg skogen omkring mig och bara tänkte att vad skulle vi gjort utan musik liksom? Sen har jag blivit jätte besatt av true blood, jag älskar det.. :D Jag sitter varje dag och längtar tills ja kommer hem så kollar jag web tv, nu jag snart sätt hela säsong ett. :D HAHA, men nu ska ja vila.
kram


Måndag

Hallu alla!
Sitter just nu och lyssnar på musik, helt vanlig dag i skolan, sen åkte jag och tränade. Styrketräning bara massa armar ja brukar köra 4kg hantlar massa gånger utan att vila typ 3x15 på varje arm, sen kör jag med kettlebells också. Sen åkte jag och mamma och handlade, vi åt på ikea också! Snart ska jag kolla på ugly betty och sen dh, så ja kanske bloggar senare också. Haha känns som om det bara blir ett inlägg per dag och så hoppar ja över dagar ibland... Men är alltid så trött när jag kommer hem och så har jag ju inte min egna dator så jag måste gå in på mammas dator och ja orkar inte alltid det haha. Men vi hörs kanske senare.
kram

Sex Pistols

Söndag kväll!

Hallu, satt nyss och kollade på gossip girl, åh vad jag älskar det programmet, är sjukt glad att det har börjat, sen såg jag att one three hill har börjar också! Det måste jag börja följa, första avsnittet var sjukt bra (var det de första avsnittet?) Ska snart lägga mig och läsa, för IDAG kommer jag somna tidigt :D
Men vi hörs nog imorgon,
kram


Några veckor kvar!!



Jag längtar så in i helvete!!!

H&M

Kollade nyss in H&M,s hemsida, snart är jimmy choo för H&M, fast ja skall spara mina pengar. Men jag hittade en jätte snygg klänning, ska fråga mamma om hon kanske kan köpa den.
kram

 Oj bilden blev ganska liten, men tyckte modellen var så jäkla snygg också så var bara tvungen att kopiera hela den bilden, men ifrån H&M i alla fall.

Godnatt..

Alla som har twitter kan börja följa mig tycker ja :D så följer jag er också... men då får ni skicka ett meddelande eller något :) så att ja vet att ni såg det på min blogg :D kram kram kraaaaaam klicka bara  häääär!!!!!

Boolibooli

Halloj!
Har pluggat NO och känner mig ganska säker.. ska bara gå igenom det några gånger. Snart kommer pappa hem.. eller det gör han visst nu då ska vi äta onyttig mat haha han har nog köpt nån hamburgare haha. Sitter och kollar på kanadas next top model nu.. haha ja bara älskar sådana program också.. det är kul att sitta och slökolla på det. Men vi hörs kanske senare :)
kram

PLUGG!

Hallu alla godingar!
Har pluggat NO nyss läst igenom det och berättat högt för mig själv, (haha) Ska snart upp och kolla på tv med mamma och pappa, om dom nu kan byta kanal så att ja får kolla på true blood annars blir jag sur, skolan idag var lite jobbigt.. men ja måste bara få igång min vilja igen.. ja liksom pallar inget längre.. orkar inte göra läxor lika bra som jag gjorde förut skjuter upp saker osv... vi har ju läxförhör på fredag och imon är det gitarr.. seriöst tror jag att ja skippar den orkar inte det.. kan öva hemma istället och så får jag göra min matteläxa plugga NO och svenska! Åhhh jag borde egentligen plugga mer eftersom att min egna dator är lite sönder.. men ja bara lägger mig och vilar när jag kommer hem.. är så jäkla trött all the time? Undra vad det är, och hoppas det går över snart!
Kram

 


Kväll!

Hallu!
Är det inte mysigt när det är så mörkt ute? Eller inte alltid men när man ligger i soffan med myskläder är det de!
Jaa idag köpte ja skorna ja visade för nån dag sen. Emma var med mig och jag är verkligen super nöjd, sen slutade ju min mp4 att fungera så fick åka till netonnet och fick pengar o köpte en ny! Dock köpte ja en likadan för ja kan den så bra och ja tycker att den är bra.. bara den inte dampar.. haha men här får ni lite bilder på skorna, ca 10cm klack och 500kr kostade dem på johanssons!




Jogga+plugga+tv

Hallu!
Kom hem för en stund sen, har varit ute och sprungit. Börjar komma igång igen, kan springa längre och snabbare! Nu ska jag plugga spanska, sen blir det förhoppningsvis tv om ja hinner och orkar, vill lägga mig tidigt idag, men vill hinna titta lite på tv också... kanske att ja till och med kollar på svenska hollywoodfruar, ja kan ju nästan inte missa det, sista avsnittet.. äsch ja får lägga mig precis efter det ist!
kram

Måndag

Hallu!
 Sitter just nu och lyssnar på michael jackson dirty diana, älskar den låten!! :D Åh jag är så jätte trött också... men ska lägga mig tidigt idag, kollade på två filmer igår som bara var så bra att ja var tvungen att kolla färdigt. Johan falk filmer kollade ja på, dom filmerna är jätte bra! Jag älskar fortfarande systrarna olsen, de har så sjukt snygga kläder.


Skooooor

Hallu! Skolan idag var okej, sen när jag kom hem  gick jag ut och sprang, nu sitter jag och kollar på idol :D kollar på ett par skor jag har blivit helt kär i, men ja ska spara till data så får väl önska mig dem i julklapp istället haha! De är underbara i alla fall!
kram på er!

ja tror att dom kostar 500kr! Provade dem när ja var i stan med maya i onsdags!

:)

Hallu, dåligt med blogg haha, men ja har så seg data och nytt internet som inte vill samarbeta! Kom nyss hem från gitarren iallafall, börjar kunna ganska mycket nu iallafall :D det är kul! Ska försöka göra matteläxan snart.. men NOn orkar ja inte göra ja kommer vara hemma ensam imon hela kvällen så då kan jag göra den istället, om du läser detta Jannike hoppas att det är okej det är bara 16,2 som ja ska göra och jag orkar inte göra den idag hehe!
men nu ska jag göra matteläxan kram!


Dagen!

Hallu!
fick tillbaka spanska prov idag, och det hade ju gått sådär.. trodde faktiskt jag hade gjort bättre :( Men då får jag göra omprov och nu har jag pluggat i en timme hemma så ja börjar fatta! Sen vill ja inte ens ha tillbaka matteprovet allt som hände förra veckan var bara piss, allt var jätte jobbigt! Annars var dagen bra, vi har studiedag imorgon (tack tack tack) jag har försovit mig både idag och i måndags vaknade sju och sen igår somnade ja om å vaknade halv åtta, idag vaknade jag kvart i åtta.. och egentligen lägger jag mig inte alls sent senast lägger ja mig tio typ.. Det är ju inte jätte sent ? Aja! Imon ska jag sova i alla fall sen ska jag till stan med maya och vi ska äta sushi :D och sen ska jag klippa mig!
Hörs kanske ikväll!
kram


fashion pics!

16:15

Hallu!
Ska strax och träna, har pluggat SO och kollat runt på lite bloggar nu! Jag vet hur jag ska klippa mig, ifall frisören kan göra det då haha, för min lugg är lite konstig just nu! Jag ska klippa mig som ashley olsen tror jag :)
kram

Såhär fint vill ja ha det, men mycket uppklippt så att ja får lockigt fint hår:)

Måndag!

God morgon!
Ska strax gå till skolan. Dagen börjar med NO hoppas vi får vara betyg på provet vi gjorde förra veckan! Vi hade ju ett matteprov förra veckan tror inte att det gick så bra... och spanskan gick nog inte jätte bra heller. Förra veckan var verkligen piss inte alls bra!
Men nu ska jag dra.
kram

Åh såhär vill jag se ut!


Godnattt

Godnatt allihopa!
Ska bädda ner mig och läsa lite! Sen ska jag nanna! Ha det gott så hörs vi imorgon!
kram

Fashion!

Hallu!
Sitter just nu och lyssnar på depeche mode, längtar jätte mycket till när de kommer till Sverige nästa år! Den här söndagen har ja gjort ganska mycket tycker jag ändå! Jag har jobbat, tränat kollat på film, tränat på SO och nu ligger ja och kollar i mode tidningar och lyssnar på musik, vad har ni gjort idag ? :)



skit i det förra inlägget!

Halloj!
Skit i det förra inlägget ja kommer inte ha bloggpaus, jag har gjort ett schema så att jag hinner med allt jag ska göra :) Just nu sitter ja och lyssnar på Duffy! Kom nyss hem, jag har jobbat. Jag känner mig riktigt stolt för jag har sparat ihop ganska mycket pengar, så om några månader kan jag nog köpa en ny data. Jag ska köpa en när det är mellandagsrea tror jag. Om ja inte hittar en jag har råd med innan då! nu är det bara 47 dagar kvar till New moon premiär! :D Ska klippa mig på onsdag. Det är början på den nya Andrea, som ska vara skitduktig i skolan, (inte stressa) och massa annat :D Känner att jag börjar fatta det med gitarren nu, förut tänkte jag varför ska jag kunna massa akord, och sen också kunna dem utantill utan att kolla på gitarren. Men nu fattar jag! :D

Vardags snygg!


Bloggpaus

Jag tror ja ska köra en bloggpaus.. eller ja bloggar när jag har lust haha är så trött nu bara och måste tänka på skolan! Så vi hörs då och då ni som stannar kvar och kollar min blogg :)
kram på er<3

Om jag ändå vågade!

Hejjj!
Sitter och kollar på nya paramore videon och bara beundrar Hayley Williams hår! Hon har verkligen underbart hår! Hade jag vågat hade jag färgat det direkt.. men ja tonade mitt hår orange/rött i sommras men sen ångrade ja och ville ha blont igen.. men fan va sugen jag är på att färga håret riktigt rött nu! Men då får ja ju ful utväxt ifall jag inte fägar ofta.. och ja ångrar mig så ofta :( Men min stil ändras verkligen från dag till dag, ibland vill ja se jätte flickig ut och ibland vill ja ha något jätte modernt och ibland älskar ja rock stilen!

Kolla!



Tröttt

Hallu!
Nu är jag så jäkla trött.. vi var i skatås med skolan idag, det var svinkallt och jag frös jättemycket! Och nu sitter ja här hemma ska snart till gitarren med Emma och Maya! Bara för att jag tycker att han är sååå sjukt snygg!!

RSS 2.0