poop

usch, jag har nog fått nån influensa nu. Har ont i halsen och hostar ryggont och mår illa. Men jag har skrivit klart min svenska saga, skrivit lite på engelska artikeln sen måste jag öva spanska. Och NO???!?! jag var inte ens med på genomgånen så jag får gå efter pappret och magkänsla. Usch nu ska jag vila lite innan jag återgår till skolarbete. Ses :)

 


Sjuk

Hallu
idag har jag varit hemma och vilat mig, tog ju sprutan igår och mådde inte alls bra idag. Men nu mår jag bättre och imon ska jag till skolan, det känns bara tråkigt för när man inte är i skolan en dag missar man sjukt mycket. Nu ska jag kolla på plastik kirurgerna.
Inspireras av Kate Bosworht.

 


rubrik

Åh har tagit svininfluensavaccinet nu, vi får ju aldrig det i skolan så jag och pappa drog till vårdcentralen. Nu är jag hur seg som helst och min kropp vill bara sova. Men ja ska kolla på ullared sen lägger jag mig jättesnabbt.
Men nu ska jag läsa (om jag orkar)
kram

new moon

Hallu,
idag såg jag New moon, den var sjukt bra.. åh vad vampyrerna är snygga! Men nu får man vänta ett halvår till eclipse så man behöver inte vänta lika länge, dock tycker jag fortfarande böckerna är bättre. Haha! Sen åt ja mamma och Maya sushi, Emma skulle till august haha. Nu har jag suttit och läst vecko revyn och käkat godis ikväll ska jag kolla på robinson, om det är något att se på då.
Kram


Åh Caius e sjukligt snygg!

fredag

Hallu :)
idag hade vi SO prov, mycket lättare än vad jag trodde, vi fick också tillbaka Hemkunskaps prov G+ -.-' men det var bara  jag och en till som fick betyg de andra hade omprov :S lol aja. Sen åkte jag och Emma hem till mig och så kom Maya, vi kollade på en skräckfilm haha men den var bra. Imorgon ska vi på new moon, min mamma följer med eftersom att Jossan är sjuk :(
Hittade en skit söt bh på h&m som jag måste köpa!!!

kram


Gitarr

Hallu
kom hem från gitarren för en stund sen, har pluggat massa massa SO och orkar inte mer nu. Förut satt ja och Maya i bilen och så skulle pappa bara köpa något och så gick larmet igång och vi hölll på att dö av skratt och la oss ner och det var lite skumt haha, på lördag ska vi se new moon<3<3 YES! Ska kolla på glee ikväll också, nån mer som ska det?

kram

Inspiration!

Onsdag

Halloj
satt nyss och kollade på true blood :D kom hem från skolan halv fyra och jag var döötrött. Men jag satte mig ändå med SOn och fick in lite i skallen. Sen läste jag min ELLE jag fick av Emma idag 8D, sen har jag hittat en present till Maya hoho! Ska lägga mig i sängen och försöka läsa ut ego woman strax :) Så ses vi imorgon.
kram
Lady Gaga

Acne


Jeansen är ifrån acne, t-shirten och koftan ifrån H&M

I want your love,

Hallu. Min dag då... haha först gick jag upp och sålde tidningar. Sen åkte jag och pappa och kollade på jeans på stadium, men ja hittade inga. Sen hittade ja inga på JC så vi åkte till acne och ja hittade ett par sjukt snygga, men jätte hög midja. Men jag tänkte att nu får jag våga. haha imorgon kommer bild på det. Sen åkte vi hem till en kompis, sen åkte jag till gymmet och körde ashårt. För om jag vill att byxorna inte ska sitta jätte hårt i midjan får ja inte slöa (höhö) men dom i affären sa att ja skulle köpa ett par som inte satt jättelöst i början eftersom att dom töjer ut sig, och så ska man inte tvätta jeans så ofta, heheheh ja får väl hänga upp dom istället för jag vill inte att dom går sönder :( Sen har jag pluggat och kollat på ont tree hill sen gossip girl och därefter playa del sol, nu ska ja städa garderoben och sen nana TIDIGT.
kram


Haha jag älskar den här killen!


Bad romance,

Ja så heter Lady gagas nya låt, som är super bra. Hon är ju en förebild för mig, inte bara för att hon har hånglat med trillingarna i snake of eden och Alexander skarsgård, nej nej. Hon kör också sitt eget race och verkar inte bry sig vad andra tycker (just like Carolina Gynning) min andra kvinnliga förebild. Aja slänger in en youtube video med den nya låten. Idag har jag varit ute och sprungit. Passat två söta små barn, åkt in till stan och kollat på hockey med Maya, Pappa, Joakim och Kristoffer. Det var kul.. hehe. Sen har jag läst pyttelite i so boken.. Åhh jag hoppas verkligen bara det är detta året det är så stressigt för jag går in i alla arbeten väldigt mycket och det blir sjukt jobbigt när jag inte fattar och vill fatta. Usch!

kram


IDOL 2009

Hallu :)
sitter och kollar på idol just nu. Idag var det ganska lugnt i skolan, sen hemkunskaps prov, tror att och hoppas att det gick super. Sen när jag kom hem så målade jag till min fantasyhistoria i SV, blev riktigt nöjd men fick måla några gånger, för jag är skitdålig på att måla killar och den handlar om vampyrer (surprise?) Så ja kände att jag var tvungen att måla en killvampyr! Imorgon ska Maya och jag på hockey med min pappa och syster :D det ska bli kul, även om jag och Maya kanske inte är värsta fans av hockey precis haha. Men nu ska jag kolla vidare.
later!

Jag har blivit kär i Lady gaga nu, kan vara att hon har hånglat med Alexander skarsgård (!!!!) Men jag älskar hennes musik (även om jag är en rock tjej) så tycker jag den är skithärlig :D

sjuuk

Hallu,
idag har jag varit sjuk. Har haft otroligt ont i huvudet oara och hade ingen lust att gå till skolan allt var bara jobbigt, men imorgon kommer jag nog gå till skolan. Men nu ska jag sova!
kram

redlips

True blood @ canal+ first

Hallu sitter och kollar på true blood, förvånad? Idag har jag pluggat hemkunskap, och skrivit på min saga i svenskan, men när jag sparade den skulle jag skicka den till min mejl och så finns den inte där, åh vad sur jag blir då. Så jag fick skriva om det och jag som tyckte jag hade skrivit så bra. Det är sånt som gör att man blir skitsur. aja men ska återgå till true blood nu!
kram


fashionpic

GoodMorning

Hallu :)
Sitter och borstar tänderna ska strax gå iväg till skolan! Igår var jag och Maya i stan och käkade sushi sen köpte jag två halsband och ett diadem. Men nu ska jag gå så att jag inte kommer förstent :)
kram

Btw: True blood kl 20:00 canal+ :)

Ullared

Hallu.
Haha sitter och kollar på ullared och jag tycker det är sjukt kul men ändå löjligt. Haha. Imorgon ska jag och maya till stan 8D sushi<3 Men nu ska jag fortsätta kolla på tv :)
kraam
Duffy

:)

Hejsan :)
Sitter och kollar på tv just nu :) På onsdag kommer det ut ett nytt true blood avsnitt på kanal plus åhh längtar.
Imorgon kommer Maya hem också <3 Då ska vi till stan och kolla julklappar och annat skoj. Har nyss övat spanska ska nog öva lite SO också! Åh jag orkar inte.. men aja om jag tränar lite varje dag kommer det gå bra :) Det ser ju inte dåligt ut nu har G/VG och VG i allt så jag är nöjd. Första betygen är ju inte heller något att hettsa upp sg för. Men nu ska ja dra ses :)
later


Lyxfällan.

Hejhej.
Sitter och kollar på lyxfällan, idag har jag faktiskt inte tränat något på läxor, jag spelade gitarr men sen behövde jag bara chilla och ta det lungt. Sen imorgon är det fredag och det ska bli sjukt skönt med helg, jag ska jobba men kan ändå liksom sova och göra läxor! Sen ska jag nog köpa lite julklpappar på lördag om jag hittar något. Sen ska jag och mamma gå på konstmuséet på lördag också!
Later.

Lauren conrad i sjukt söt klänning och röda läppar.

Johan falk

Hallu!
Sitter nu och kollar på johan falk med mammi och pappi.
Idag kände jag mig verkligen helt nu måste jag börja jobba. Jag är skit sur på mina betyg. Jag vill ha bättre betyg visst jag har normal bra betyg. Ja allt känns inte bra, alla andra får så mycket bättre betyg än mig även om ja jobbar skiten ur mig. Så nu drog jag i gång och övade spanska, NO, SO och nu kollar jag på film.  Så vi hörs senare.
kram
söt tröja ifrån hm.

DH

Hallu sitter och kollar på DH nu :) börjar tjugo i tio imorgon så ja behöver inte gå upp tidigt typ senast halv nio, :D Asnice!
ha det gött!
kram


************************FASHION**************************

Tisdag

åHHH min blogg.se har jobbat sig, jag har inte kunnat logga in :(
Men nu ska jag börja blogga igen, sitter och kollar på plastik kirurgerna nu, hehe mamma och pappa gillar det så ja bara är social, har gjort hemkunskap och läst massa engelska. Har hittat en underbar mössa på h&m ska se om den finns kvar på lördag :D Och på lördag ska jag och mamma på konstmuséet. Det ska bli kul.
Men nu ska jag dra. kram

Mössan är underbar.

mitt drömhår, sånt hår vill ja ha nån dag, nu har jag ganska kort hår i en länge page. Men detta är absolut min drömfrisyr.

RSS 2.0