Godnatt

Ojoj klockan blev elva så fort jag har hunnit med massa men ändå, jag har målat naglar och smörjat in mig och borstat tänderna druckigt massa vatten och vädrat mitt rum och ställt ner massa skor i mina skolådor hehe! Men nu ska jag krypa ner i sängen med ett stort glas med kallt vatten och "snabba cash" vi hörs imorgon underbara läsare!


KRAM

vackra gynning!

Tjalalala

Halloj!
Ska strax springa upp och käka tacos, jag är jättehungrig, har varit i stan idag med Maya och Emma, ja köpte en mysig kofta på stadium och sen åkte jag hem och slappade, sen till gymmet med pappa och tränat skiten ur mig. Jag känner mig verkligen stark mohahah! >8D Men vi ses

pussssss

Do you love me....?

Godkväll läsare!

Jag är typ helt hyper, sitter och lyssnar på kärlekslåtar och känner att jag bara vill upp och träna å bli jätte trött så att jag kan sova, men idag har jag typ inte gjort något. Bara åkt och köpt jeans sen har jag kollat på film hela dagen, får man göra sånt???????? haha! Har börjat läsa boken snabba cash, ska absolut kolla på den när den har bio premiär, haha Joel Kinnaman (han heter så tror jag) är sjukt snygg, hehe! Men han är nog tyo 30, usch gammal haha! Aja känner att jag bara är helt hyper nu och skriver massa onödigt haha!

men kram på er!!




Kväll

Hej på er alla goa!
Sitter och vilar, kollade nyss på 8 mile. Jag är inte ett fan av eminem, men jag blev berörd av filmen. Tänk att det finns människor som bor under sådana förhållanden. Sen lyssnade jag lite på hans musik och tycker att When I'm gone är väldigt fin, men jag är fortfarande en rock och lady gaga girl haha, men nu kanske jag inte dissar sådan musik helt! Man får ju lyssna på precis vad man vill!

puss&kram





Btw: köpte ett par jeans idag ifrån levis imon kommer det bilder förmodligen :) Jag och maya ska till stan förhoppningsvis och jag ska nog träna innan :)

SATC 2

Hejhej!

Åh jag längtar som tusan till sex and the city två! Snart ska jag och pappa åka iväg, nu ligger jag bara med magont i min säng, usch! Aja det blir nog bättre om en stund! Men nu ska jag gå och duscha!

ses<3


Dance Dance

Halloj ska strax lägga mig och sova! Sitter och kollar bilder på Emma watson, hon är så sjukt söt och imorgon kommer jag inspireras av henne... :) Lyssnar också på fall out boy grymt band!


puss och godnatt!


Inte bara jag som förälskat mig i röda läppar!!


Erik grönwall

Hallu :)
sitter och lyssnar på erik grönwall helt random ska snart kolla på sex and the city :) Min nya dator ligger nu på mitt skrivbord och jag har idag varit i stan med maya och jossan och inhandlat ett läppstift från clinique och ett par örhängen från h&m, imon kanske jag ska åka med pappa och kolla på jeans, får övertala honom! Och maya jag tycker att du ska följa med :D

kram på er läsare :)



F.A.S.H.I.O.N


Lady gaga

Hallu,
jag tycker att alla mina texter innehåller något med Lady Gaga, men jag bara avgudar henne sjukt mycket! Imorgon kommer jag självklart inspireras av henne, med röda läppar och sotade ögon!!!! Idag var jag och shoppade lite, jag köpte en sportbh och en svart tunika som jag ska ha imorgon till min kavaj och acne jeans, sen ska jag ha den röda rosett väskan jag fick av jossan, mayas örhängen och mina pumps! Kommer bli grymt. Nu ska jag och mamma dra och träna,

later:D





Bilder från lady gagas fan facebook!

rawrawraawolaolalagaga

hallu
sitter och glor på tv och bara njuter av lov. Idag har jag varit barnvakt :D nästa vecka ska jag köpa dator!!!!!!!
Äntligen! Ska kolla på anna ankas jul ikväll sjukt kul igår jag satt och skrattat sjukt mycket haha.


Do you think I'm SEXY?

Halluuu

Sitter och lyssnar på idol calle, haha han dansar så sjukt roligt haha.
Fick hem mina converse idag :) Sen åkte vi skridskor med skolan, sen åkte jag maya och jossan hem och bytte om sen åkte vi till stan och fikade på nk och så åt jossan sushi, jag och maya som är fattiga :) så vi drack vatten ha... ha... Aja mitt internet segar som fan därför har jag inte bloggat.. men kommer börja igen när jag köpt ny data och det är om typ två veckor!!!!! sjukt kul. Ska bli skönt med lov... men jag kommer sakna Jannike (jag vet att du läser min blogg ibland) Och du ska veta att hela vårt lilla gäng kommer sakna dig sjukt mycket.. du är en jättebra och schysst och rolig lärare och hoppas du hälsar på oss :D

love andrea



Lady Gaga

OMG OMG OMG OMG OMG OMG jag skickade ett mejl till lady gaga, alltså jag vet inte om det är till någon sån där som jobbar med henne men jag fick ett svar och jag är överlycklig!!! Så jäkla skönt så jag känner mig så jäkla mycket bättre nu, jag är så taggat :D

love!

Bad romanceee

Love love I want youre love... :D Älska låten bara :D
funderar på om jag ska dra till gymmet eller kanske ut och springa, men det är så segt och av löpning får man inte gagas ben  höhö!
Aja ska nog till gymmet då!
Love andrea


IDOL

Hallluuu :)
sitter o kollar på idol... :) Hoppas Calle vinner hehe, erik e bäst därför vill jag att han ska få ett bättre album haha.


* Tänk alltid på vad du säger, för även om det är något litet kan det såra*


tänk att få ha Gagas ben !!!

Fredag

I feel much better right now! Ja det gör jag faktiskt. Har varit i ullared med min mor och fader. Skojigt var det, höhö köpte lady gagas nya album och jag har lyssnat och jag är så glad att hon finns för hon är så underbar och hennes musik gör mig verkligen glad :) Så jag e påvåg tillbaka!

Love Andrea


Siiilllyyy boooy!

Jag är kär!!!


csi

Halloj
sitter och kollar på  csi nu dagen har varit grym, slutade 14:00 sen gick jag hem och pluggade sjukt mycket spanska. Sen gjorde jag cupcakes och dom blev supergoda. Imorgon ska jag in till stan och käka sushi med Maya, Emma och Jossan<3 Vi ska kolla på topshop också, ska visa EMma en sak jag önskar mig i julklapp därifrån. Men nu ska jag kolla på tv.
later :)

All I want for Christmas is fuuur.


OEJAJ

Halllu

dagen hittils har varit bra, gick upp och sålde tidning så tjänade jag bra så nu har jag snart råd med en dator. Jag ska passa två små barn snart sen ska jag plugga spanska och gå igenom vad jag ska berätta om imorgon på NO redovisningen.  Och idag är det andra advent :D
Åh jag är sugen på att köpa ett psp, för jag vet inte hur dyr datan blir så jag kanske har pengar över . Höhö då ska jag köpa little big planet till det!!!


INSPIRATION

åh när jag tittar på de här bilderna så får jag massa inspiration!!!



Idol

Hallu
blev inget blogg igår, men jag hade det stressigt kom hem sent sen skulle vi till idol som var i scandinavium. Det var skitkul vi satt ganska nära men inte nere på "isen"  men det var skoj, dock blev jag helt paff när Calle gick vidare först jag typ WTF?!? fast han var ju inte dålig igår och Toves karriär är nog inte slut bara för det haha, nu har jag varit och passat en liten flicka ska ut och springa nu vi hörs senare.
kram


phuu

Halloj!
Sitter och bara vilar. Idag har jag blivit färdig med NO (finally) och sen rättat engelskan etc. Det känns så skönt nu har jag typ bara spanska att oroa mig över.. men vi ska ha matteläxa så det får jag också börja göra för jag ligger efter med en eller två tror jag. Nu ska jag lata mig i soffan seees


jag var bara tvungen att lägga upp den här bilden, jag har skrivit om the Royal family och så sökte jag på princess bea och så kom den här bilden ja typ WHUT?!? jag visste inte att hon var så stor, alltså hon är ju inte direkt tjock men hon är jätte bred.

Snostilen

Halloo!

Jag är nog en utav de 10000miljoner tjejer som skulle dööö för att få Ashley och MK olsens garderob!
Jag har ju blivit väldigt kär i det "Stilfulla" med lite rufsigt hår och kostym byxor kavaj etc. Men när  man sparar till dator har man inte pengar att köpa kläder för så jag får hålla ut till efter jul oh då ska jag allt shoppa jag och maya ska tillbringa daaaagar i stan och bara shoppa! Höhö!
Men här har ni en sno stilen av ashley olsen! Enjoy!
stilen




och såhär snor du den! Haha lol den blev helt fail men man kan ju gå in på hemsidorna själv :)

H&M.se
bikbok.com
jimmychoo.com


Onsdaaaaaaaaag

Hallluuu!
sitter och kollar på tv och käkar en feeeet kaka! lol jag får sluta äta så mycket jag kommer ju bli jättefet annar lol.
Har i alla fall övat massa spanska och är jätte stolt över mig själv för nu kan jag det typ! Sen så tänkte jag gå ut och gå men så kollade jag ut och det är jätte mörkt ute så jag vågar inte. Sista avsnittet av true blood var förra veckan :( säsong tre kommer i sommar så det är jätte långt kvar. Ja nu är det dags att duscha!
later'

Vackra kate bosworth!

Frisk igen.

Hej igen!
Nu är jag frisk igen och ska börja blogga igen, hoppas att mina läsare hittar tillbaka :)
Sitter just nu och nördar på farmville, när jag har varit sjuk har jag typ sovit och pluggat.
Ska kolla på tv och käka lite strax ses imorgon eller senare idag:)

later
Högst på min önskelista ligger just nu en jacka som liknar MKs och en snygg kavaj!!

RSS 2.0