Tävling

Jag är med och tävlar i en tävling, jag vill vinna för att jag verkligen vill få igång bloggen så att jag får mer läsare, älskar verkligen att skriva om allt möjligt! Och tycker att det är skitkul att ha läsare! Vill verkligen vinna!
Var med och tävla du också klicka här!


Brand new eyes

Hallu!
Jag och emma var nyss och tränade pilates och en halv timme inne i gymmet! Härligt. Det var riktigt svårt med pilates idag tyckte jag för vi använde boll och det var sjukt jobbigt haha, men det är bra. Sen bastade vi och duschde! Och nu har ja ätit och ska strax sätta mig lite med matten och sen blir det idol om ja hinner se det, ser att det börjar om fem minuter nu! Och jag fick mitt nya album med paramore idag, blev jätte glad :D
kram


Nu drar jag iväg!

Vi hörs senare :)
kram

Godmorgon!

Hejhej!
Idag släpps paramores nya album :D Jag har beställt det så ja kanske får det om några dagar då :( Men ändå :D!  Just nu sitter jag och lyssnar på paramore :D Åh jag älskar dem, men ja har inte slutat älska atl för det :) HAHA! Ikväll ska jag och Emma träna, om du ser detta Emma innan vi tränar så kanske vi kan träna i gymmet innan vi tränar pilates? Men nu ska jag äta frukost så hörs vi strax.
kram

Mussepigg

Hallu!
Idag har jag ju inte skrivit mycket.. men jag ¨har gjort väldigt mycket. Lite strul i skolan och spanska provet gick kanske inte som ja ville precis.. men jag orkar inte med spanska :/ det är inte ens kul längre! Sen åkte jag och Maya in till stan för att köpa skor till mig och det nya paramore albumet som kommmer IMORGON?!?! wtf??! Aja jag har redan beställt det så Maya får åka själv imorgon haha. Ska lyssna på green days nya album nu iaf och göra lite situps eller något haha orkar inte gå ut och springa så det får bli något lätt! Jag och Maya åt sushi om någon är intresserad också! Super gott.. och så kollade vi på tidningar med Miley Cyrus! HAHA
kram

Skor 499kr dinsko!

Shock.se

Shock är nog en utav mina favorit affärer, de har super snygga kläder. :) Här är några t-shirts som ja har blivit kär i!




Hård dag!

Hejsan :D
Ska snart iväg och träna, jag ska träna pilates matta.. man tränar bålen. Passet ska ge styrka och balans. Ska bli riktigt kul! Idag har jag varit i skolan.. Jag har haft huvudvärk, men ska försöka slappna av.. Jag behöver inte plugga varje dag jag måste vila ibland också. Därför är det skönt att dra iväg till gymmet eller bara ut och springa med go musik! Men vi hörs efter det!
kram


TRÄNA!

Hajjsan!
Kom precis hem från gymmet! Härligt att träna! Imorgon ska jag träna pilates matta, man tränar balans etc, härligt. Sen på onsdag ska Emma följa med och träna pilates redskap :D Sitter och lyssnar på Owl city just nu :D Har fått sjukt många kommentarer nu. Ska nog börja följa andras bloggar och kommentera så får man mer läsare själv hihi! För det är ju inte så kul att blogg om ingen läser bloggen :( Haha! Nu sak jag göra en ansiktsmask och vila mig!
kram på er!

Nu är det inte långt kvar, jag är verkligen en twilight nörd haha!

It Ends Tonight!

Halloj!
Har precis kollat på en film och ätit tacos. Ska å träna snart med mammi! Sen pluggar ja kanske lite matte, har pluggat spanska så nu kan ja lite av det i allafall! Vad har ni gjort idag? Eller vad ska ni göra? Vi hörs senare!
kram på er!

Åh vad jag älskar klänningen!

God Morgon!

Godmorgon alla!
Eller jag har varit vaken sen halv åtta, jag har jobbat i en & en halv timme, tjänat massa pengar :D Ska spara till ny data eftersom min dator håller på att gå sönder:( Men jag har stora högtalare (det brukar inte laptopar ha) så det kommer bli jobbigt i början om ja köper ny, haha kommer få köpa högtalare till också! För det är en sak jag måste ha, bra högtalare!  Ska å träna med mamma strax, sen ska jag öva spanska å lite matte om ja orkar! Kolla på film och läsa min nya bok :D!
kram

Ska ligga på spikmattan och läsa ego woman!

Lördag

Hajjsan!
Just nu är jag sjukt trött, ska bädda ner mig och läsa i min nya bok "ego woman" Jag Emma, Ida och Rosa träffade Andreas Carlsson och Carolina gynning idag, andra gången jag träffar henne. Men hon är verkligen min största idol. Många undrar säkert varför, jo för att hon är sjukt snygg! Men sen också för att hon vågar stå för det hon säger o tänker, hon är som en hård mur, och hon har kommit jätte långt. Hon är väldigt framgångsrik som konstnär, tv-profil etc. Och om jag nu ser upp till någon är det Carolina. För hon har verkligen lyckats, från  B kändis till A kändis! Men nu ska jag sova, sorry för dålig uppdatering :( Men jag har bara varit så trött.. Haha jag och Emma såg färdigt på Män som hatar kvinnor, jag vaknade klokan tre inatt och tänkte på alla lik som blivit strypna i filmen usch! Jag fick tända lampan och väcka Emma, Sen fick jag sova med musik för att ha något att tänka på :(
kram


Blond igen

Hallu, nu har Emma precis blonderat mitt hår väldigt mycket. JA :D Snart ska vi kolla på män som hatar kvinnor, såg den i skolan idag (men bara halva) Jag blev så nyfiken på vad som skulle hända så vi ska kolla på den nu också! Emma ligger och läser vecko revyn eller frida. NO provet idag gick nog bra, men sen på hemkunskapen hade jag pissont i huvudet, men det gick bort för jag vilade och köpte en risifrutti och nån choklad grej :D  Men nu ska vi hämta chips godis och dricka där uppe, vi hörs!
kram

Bild ifrån sticky fingers, fotograf "Alexa Andersson@ TWISTmagazine.se"

EMMA is drawing shit on my whiteboard!

Hallu!
Jag och Emma har gjort massa, vi har (eller Emma har) målat massa på min whiteboard, Ätit godis å chips.. Pluggat massa NO, nu är det bara att göra sitt bästa! Och nu kollar vi på Kenny starfighter..:) Den är jätte rolig. Haha usch vi fick se skolfotona idag.. jag såg lite ja weird ut.. fast det tycker man nog alltid att man gör! Och det är ju inte hela världen om man ser lite knäpp ut där.. :D Men nu ska jag och Emma kolla färdigt och sova!
kram


Emma har målat massa fint på min "silverboard" notera näsorna och "dude from YT"

Pilates redskap

Halloj,
just nu mår jag prima, har inte huvudvärk längre.. ja det har varit stress.. jag har stressat för mycket.. Men nu känner jag att allt funkar. Jag har tränat NO när jag kom hem. Och Sen åkte jag och tränade. Pilates redskap. Skitskönt, men väldigt jobbigt.. Ska fortsätta med det varje onsdag om jag kan! Imorgon ska Emma sova hos mig två nätter i ska ha sjukt kul, sen på lördag ska vi träffa Carolina Gynning :D
kram


Nothing Personal

Hallu.
Åh det är så skönt att sova ut.. Ska fan försöka lägga mig tidigare idag, så att man verkligen vilar ut! Jag börjar halv tio idag i alla fall.. så ska upp å äta frukost strax, men nu ska jag bara klä på mig kläder. Vi hörs kanske senare!
kram

Godnatt!

Halluu...
har inte bloggat idag, haha.. men har varit så upptagen.. bla med NO, och sen stack jag iväg för att passa Karolina. Nu är jag görtrött så ska sova, har blivit en riktig twitter nörd, askul att följa sina favorit kändisar tycker jag! så om ni har twitter böra följa "rosakyckling" så börjar jag följa er :D Har haft sån jäkla ont i huvudet nu varje dag i en vecka.. funderar på om det är stress? Jag får sluta upp och göra så mycket.. ska försöka vara lugn.. sova och inte stressa! Inte på lektioner eller något.. jag ska inte stressa på prov bara göra mitt bästa, fick svenska betyg idag också :D jag blev faktiskt väldigt nöjd! Mamma och pappa var jätte glada också! Så nu är det bara att fortstätta jobba!
kram

Tv 4

Halloj!
Sitter just nu å kollar på fyran. Tinas cookalong (stavas det så) Carolina Gynning är med. :D Och nu ska jag försöka göra lite NO..
kram
Carolina gynning!

Paramore

Hallu, tänkte bara skriva lite om ett av mina favorit band (haha ja just nu är paramore och all time low högst upp på listan) Och jag hoppas att dom kommer ligga där ett tag.. :D
I alla fall, jag tycker om sångaren i Paramore väldigt mycket, hon har så sköns stil, och så väldigt snyggt hår :o
Hayley Williams heter hon :D
Alla medlemar i paramore heter : sång:Hayley Williams, gitarr:Josh Farro, gitarr: Taylor York,  bas:Jeremy Davis och trummor:Zac Farro. Bandet skapades 2004 i franklin Tennessee. Deras tredje album "brand new eyes" släpps 29 september 2009. Bandet hade sitt stora genombrott 2008, när de skrev musik till filmen twilight.
kram


Måndag!

Halloj!
Idag var det skola, och ja hade tänkt att när ja kommer hem ska jag verkligen plugga. Men då tar jag ju inte ens med mig det hem.. åh ja blir så trött.. och nu har jag suttit och kollat på NE och letat information men nej där hittar man inget vettigt om kroppen... inte om det ja letar efter i alla fall. Så imorgon får ja plugga gör mycket.. sen ska jag passa Karolina, och efter det läsa igenom lite.. Aja, försöker jag så blir det förhoppningsvis bra. Sitter å lyssnar på Adiam Dymott just nu, grymt band. Ska nog masa mig upp och göra en macka eller något att äta. Så hörs vi kanske senare :D

kram


Grattis!

Hejsan!
Kom hem för en stund sen. Sitter och kollar facebook nu.. ska posta ett brev snart också. Grattis till ett av mina favorit band (ja har så jäkla många) Snake of Eden, Izzy Kelii och Rock fyller år today! Grattis till dem då!
Yes! Idag ska jag nog inte göra så mycket. Åka och köpa en mössa när mamma kommer hem, annars typ nada. Jag ska kolla på tv och försöka lägga mig tidigt i alla fall. Ni får ha det gott, så hörs vi senare
kram

trillingarna som fyller år! grattis

19/9

Hallu!
Jag har gjort en massa idag. Först gjorde ja SO, sen städade jag mitt rum, jag tänkte möblera om men det funkade inte :( Sen ringde jag Emma och vi pratade om massa sjuka saker. Sen gick jag en lång promenad med Maya :D Vi får göra det oftare Maya när vi inte orkar göra något annat!
Men nu ska jag lägga mig snart ska upp tidigt imorgon! Men vi hörs förmodligen imorgon!
kram

the black sheep. hoho lol xd

Godmorgon!

Hallu!
Snart kommer Maya och säljer tidningen till oss! Ska dra iväg till H&M och kolla lite där strax också. Sen ska jag nog gå en promenad ifall jag orkar. Och sen blir det SO. Åh jag vill så gärna ha ett par byxor ifrån Shock. Dom är grymt snygga. Ska spara ihop till dem tror jag! Haha mina 25mest spelade låtar på Itunes är just nu bara all time low låtar, jag älskar verkligen deras musik just nu. Är så jäkla kär!

byxor dam/herr 449:- shock

dam byxor 449:- shock
Båda byxorna är otroligt snygga. Bara att det kanske skulle kännas konstigt att ha rosa byxor.. men jag får åka och kolla ifall de finns i affären så får jag prova :D

kram



videon

Jag älskar den här musikvideon, låten är bäst också!




Idol

Hallu! Strax ska jag springa upp till mamma och pappa å kolla på idol.
Jag har gjort massa SO idag, och sen har jag har jag varit ute och sprungit. Just nu sitter jag och skrattar åt en bild, Emma tycker inte att någon i all time low är snygg, och Agge tycker bilden är gay, och Maya tycke den är "euuw" HAHA det tycker inte jag! Den e fräck! xd


Minnen!

Hejhej!
Just nu sitter jag och tänker på allt jag har gjort under sommaren och nu! Att jag har världens bästa vänner, som alltid stöttar mig! Och så tänker jag på alla kul människor jag har träffat. Här ska ni få lite bilder!
Marilyn Manson metaltown 2009, (inga bra bilder)

 u2 Ullevi 31 Juli 2009
Carolinga gynning Åhlens 2009 (vi fick gå tidigare för Jannike tack <3)

All time low 16 september 2009
Sen har jag träffat Johan palm med bästisen Maya också!

kram

RSS 2.0